Nu söker jag en flyttfirma i Malmö där jag kan börja jobba helst omgående. Jag har arbetat på flyttfirma i över 10 år och jag tycker det är jättekul. Att lyfta möbler och kartonger hela dagarna gör mig superstark och jag behöver absolut ingen styrketräning efter ett dagspass på flyttfirma, det kan jag tala om för den som undrar. Jag vet inte varför jag tycker det är så kul, kanske för att den ena dagen inte är den andra lik, eller för att jag gillar att vara stark och det blir man i jobbet på en flyttfirma det kan jag lova dig.

Flyttade till Malmö

Jag är född och uppvuxen i Småland, på gränsen till Blekinge, och egentligen ingen person som gillar att bo i en storstad. När jag var liten ville jag alltid bo på en bondgård när jag blev äldre för jag fullkomligt älskade djur och natur, vilket jag gör fortfarande så klart, men på den tiden kunde jag för mitt liv inte tänka mig att bo i en stad. Men man ändrar sig och särskilt när man blir äldre då fokus ofta flyttas från den ena saken till den andra och jag hade en period som många andra när jag ville festa och ha nära till restauranger, krogar och polare utan att behöva ta bilen överallt.

Jobbade på flyttfirma i Malmö

Jag fick jobb på en flyttfirma i Malmö, vet egentligen inte varför jag valde just Malmö för det var inte lätt att hitta en lägenhet där, men det bara blev så. Jag hade några polare som också hade flyttat dit så det blev väl naturligt kanske. Men det var mitt första jobb på flyttfirma och det visade sig att jag gillade det så jag är fortfarande kvar i branschen efter 10 år och jag har inga planer just nu på att flytta från Malmö. Men jag behöver nytt jobb!