Alla människor är långt ifrån som gjorda för att ta tag i en husrenovering, det finns så många som har tummen mitt i handen vilket är tur för annars skulle inte vissa företag ha några jobb. Egentligen gillar vi dom där personerna som inte renoverar sitt hus på egen han, men dessa personer tenderar också att dra sig lite för att leja ut sin husrenovering så att huset ofta förfaller mer än det skulle behövt, så när vi äntligen får in en offert så är det väldigt mycket mer att renovera än om ägarna skulle tagit dit oss tidigare. Ofta förstår inte ägarna detta faktum och blir besvikna när dom får tillbaka sin offert.

Flera husrenoveringar

Innan jag startade eget företag i bygg-branschen så hade jag ett antal husrenoveringar i bakfickan, eller på mitt CV kanske jag ska säga. Jämfört med många av mina vänner så är jag i princip född med en hammare i näven och har vuxit upp i pappas arbetsbil eftersom även han var snickare. Några av mina första leksaker var hammare och lite andra verktyg som farsan tyckte att jag skulle lära mig av, så klart inga riktiga verktyg för då hade jag nog hamrat sönder parketten hemma. Jag ”spikade” och ”skruvade” på allt hemma och morsan var vansinnig varje gång en skruv råkade ligga lös och hon inte visste var den hörde hemma.

Hus med renoveringsbehov

Mitt första egna hus var ett riktigt renoverings objekt och jag höll på i flera år innan jag äntligen blev färdig och då sålde jag det och köpte ett annat hus. Jag har hållit på med husrenoveringar så länge jag kan minnas och har ägt över 10 hus själv som jag har renoverat och sålt vidare efter ett tag när jag tröttnat på dom och velat ha ett nytt objekt. Nu är det snart dags igen för mitt elfte hus i ordningen, jag skriver på papper i morgon och då börjar en ny husrenovering.