Det är viktigt att hitta en bra känsla av att jobba tillsammans som ett team när man är ett ganska stort företag. Lika viktigt är det egentligen när man är ett litet, men kanske är det lättare att påverka i det dagliga arbetet. Vi gör detta genom att anordna konferenser, oftast konferens i Stockholm för att ha en bra samlingsplats för alla kontor runt om i landet. I år fick vi nys om LeDap Stockholm som verkligen gjorde oss otroligt nöjda med årets konferens och jag ska berätta lite mer om vad just LeDap erbjuder.

Om du är på jakt efter någon som kan hjälpa dig att anordna konferens i Stockholm så kan du med andra ord direkt besöka LeDap Stockholms hemsida och här läsa mer om hur dem jobbar. De är toppen på att helt enkelt hjälpa till vid olika typer av event och har fantastiska lokaler som verkligen inte begränsar ert sällskap till att hitta på vad ni önskar J Det finns möjlighet till mat under dagen och alla typer av events i princip.

Event hos LeDap blir alltid kul!

Oavsett vad det gäller så är de klockrena när det kommer till att styra upp och se till att visionen blir till verklighet. Handlar det om en kickoff, workshop eller kanske rent av ett event så är de grymma på att styra ihop och se till att det du har som önskan blir till verklighet! Man har tillstånd för 300 personer och har därmed otroliga möjligheter avseende kök, bar och servering. Man kan helt enkelt ganska lätt skapa unika event som är helt anpassade efter vad ni är ute efter! Se till att besöka deras hemsida och kontakta dem för offert för just er aktivitet när ni ska på konferens i Stockholm!