Det är många verksamheter som har en grund att stå på. En grund som gör att man är trovärdig, känner tillhörighet och ser till att man faktiskt kan bedriva verksamheten. När det kommer till MC-team-1 i Borås så är denna kärnan den fullt utrustade MC-verkstaden som gör att man kan meka med hojarna och därmed bedriva verksamheten och utveckla den framåt. Man tar emot alla märken när det kommer till MC, fyrhjulingar och mopeder och lever helt enkelt för att serva hojar för att man tycker det är fantastiskt kul!

Detta är en auktoriserad verkstad och gänget som arbetar på Mc-Team-1 i Borås har tillsammans många år erfarenhet av service och reparationsarbeten och man strävar alltid efter att hålla högsta möjliga nivå på service. Man är noggranna och ser alltid till att du som kund blir nöjd, oavsett vad du önskat för service eller arbete. Målet är att alla kunderna ska få snabba och säkra leveranser av sina fordon som dem lämnat in och detta gör man med ett leende på läpparna!

Låna en scooter!

En sak som gör att man verkligen kan känna att MC-team-1 bryr sig om dig som kund är bland annat att du kan få låna en scooter medan din MC är på verkstad. Detta för att underlätta för kunden och helt enkelt kunna återigen ge bästa möjliga service. Så med tre delar – lång erfarenhet, att alltid jobba mot kundnöjdhet och att man får lånescooter gör att MC-team-1 är en verkstad att lita på och det är med andra ord här som din hoj kommer må så himla toppen. Är du minsta osäker på något eller har fler funderingar så tveka inte på att kontakta dem via hemsidan för att få en uppfattning om vad just din motorcykel skulle tänkas behöva när det kommer till service!