Jag bor tillsammans med en sambo som fortfarande inte har gjort ett enda köp av någon grej på nätet. Han är så himla mycket emot att handla online, det enda han gör på nätet mer än att betala sina räkningar, det är att beställa resor. Det har han inga problem med att göra online. Jag önskade mig en plattång i present när jag fyllde år, men det var en alldeles speciell plattång som jag bara fann i en butik på nätet, men att köpa plattång online det bara vägrade han att göra. Så det blev helt enkelt ingen plattång så nu måste jag ju ändå beställa den själv online. Jag förstår inte problemet.

Perfekt plattång

Jag fick syn på den perfekta plattången när jag kollade på Tik tok en dag, och kände att jag bara måste ha en likadan. Sedan började jag leta och leta efter en likadan, men det tog ett bra tag innan jag fann en och så klart fanns den bara i en online butik. Inte för att det gör mig något då jag brukar handla online men det var synd att den inte fanns i någon större butikskedja som vi har i närheten av där vi bor, dom har massvis med olika plattänger men så klart inte just den som jag absolut önskade mig.

Plattången som lockar

Det som var så himla bra med just den är plattången var att den gjorde så fina lockar fast den var en plattång. Jag har haft andra plattänger som också har lockat håret men lockarna har alltid blivit lite ”kantiga” vilket inte är så konstigt eftersom den i första hand är till för att platta håret och inte locka det. Men kan man kombinera att platta håret med att locka det, så är det ju det ultimata. Så nu har jag i alla fall beställt den online och väntar på paketet som ska komma i morgon.