Jag är så imponerad av Gelaterian Göteborg som nyss tilldelades guldmedaljer i tre av fyra tävlingskategorier i glass-SM 2023! Det visar att de gör riktigt bra jobb. Det är fantastiskt att en liten familjeföretag som dessa kan prestera på det här sättet. Förra året hade jag förmånen att prova deras glass och den var verkligen magiskt god.

Jag är extra stolt över att det är Maja Gustafson, 24, som lagar all glass tillsammans med sin mamma Camilla Gustafson. Det är ett bevis på att stor kunskap och talang inte är åldersbunden. Jag är säker på att deras glass är ett resultat av dedikerad och hängiven arbete.

Jag hittade nyheten om deras seger på Dagens Industri [https://www.di.se/nyheter/familjeforetag-gor-sveriges-godaste-glass/], och jag kommer att dela den här artikeln på min blogg, ekoteknord.nu. Det är verkligen en inspiration för oss alla att se vad man kan åstadkomma genom hårt arbete, engagemang och dedikation.

Familjeföretag som Gelaterian Göteborg är en viktig del av det svenska samhället och jag är så glad för deras seger. Jag önskar dem all lycka och framgångar och hoppas att vi alla kan ta vara på det här ögonblicket och uppmuntra fler att våga satsa på sina drömmar.

Grattis till Gelaterian Göteborg och alla andra vinnare i glass-SM 2023.