Om du är en DIY som gör egna smycken är det en god idé att inkludera hängen med strass. Dessa små kristaller kan lägga till en extra gnista till dina halsband eller armband och gör dem mer attraktiva.

Hängen med strass kan göra dina smycken mer attraktiva och lockande. Dessa kristaller kommer i olika färger och former, vilket gör att du kan välja dem som passar din personlighet och stil. Strasskristaller reflekterar ljus och glittrar på ett sätt som få andra material kan. De är också mycket prisvärda och lätta att hitta på hobbyaffärer.

Använda hängen med strass

Hängen med strass kan användas på olika sätt på dina smycken. Du kan använda dem som huvudfokus eller som en extra dekorativ touch. Du kan också lägga till dem på en befintlig design för att ge den en extra gnista. Hängena kan användas på halsband, armband, örhängen och ringar. De är också lätta att använda och det går enkelt att fästa dem på dina smycken.

Att kombinera hängen med strass med andra material

Att kombinera strasshängen med andra material är snyggt för att skapa intressanta och unika smycken. Till exempel kan du använda pärlor eller kristaller i kombination med hängen med strass för att skapa en mer djupgående design. Du kan också använda hängen med strass på en kedja i kombination med metall eller läder för att skapa en mer robust design.

När du väljer hängen med strass, bör du överväga färgen på kristallerna. Färgen bör matcha smyckets övriga färger och stil. Om du gör ett smycke med flera färger, se till att hängen med strass matchar en av de valda färgerna. Om du vill ha en enklare design, välj hängen med strass som är i samma färg som resten av smycket.

Och sist men inte minst: Strasshängen är billiga att köpa på nätet. Googla så får du se vad som finns.